Beste patiënt(e) van onze huisartsenpraktijk,
Zoals velen van jullie al begrepen hebben of zelf ondervonden hebben is er, door de uitval van dr. de Gooijer, de afgelopen 7 maanden sprake geweest van veel invallende huisartsen. We hebben zo goed als mogelijk de continuïteit van onze zorg proberen te handhaven.
Dat heeft natuurlijk ook bij ons, als praktijkhouders, geleid tot nadenken over onze toekomst en die van de praktijk.
Zo zijn wij tot het besluit gekomen om de praktijk over te dragen, en op zoek te gaan naar huisartsen die onze praktijk zullen gaan voortzetten.
We zijn beide trots op de praktijk die we opgebouwd hebben en de zorg die we de afgelopen 15 jaar hebben kunnen leveren. We moeten echter ook erkennen dat het praktijkhouderschap ons veel energie gekost heeft.
Het is dan ook een besluit dat we met gemengde gevoelens hebben genomen.
Totdat duidelijk zal worden wie het stokje van ons over gaat nemen zullen we echter gewoon onze taak blijven uitvoeren. Als er duidelijkheid is over de toekomst van de praktijk zullen we u dat laten weten.
 
Met vriendelijke groeten,
S. de Gooijer & R. Mandjes

De afgelopen periode is de praktijk druk bezig geweest met het aanbieden van digitale mogelijkheden. Er is een Online Enquête gemaakt voor patiënten om feedback te verzamelen over het gebruik en ervaringen met online inzage en de patiëntenportalen. Deze enquête geeft nuttige input voor de digitale/eHealth ontwikkelingen van de regio in de toekomst. Zou u deze willen invullen?

https://nl.surveymonkey.com/r/R3L33R9